Deprecated: Non-static method JApplicationSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/raceu/public_html/racunovodstvo-EU/templates/atomic/index.php on line 49

Deprecated: Non-static method JApplicationCms::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/raceu/public_html/racunovodstvo-EU/libraries/cms/application/site.php on line 272

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/raceu/public_html/racunovodstvo-EU/templates/atomic/index.php on line 49

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/raceu/public_html/racunovodstvo-EU/templates/atomic/index.php on line 73
O preduzeću - Računovodstvo Replika

T: +386 (0)1 422 88 77, G: +386 (0)41 710 954, F: +386 (0)1 256 49 25, E: info@replika.si, www.replika.si

RAČUNOVODSTVENE USLUGE - PORESKI ZASTUPNIK - PREDUZETNIČKI KONSALTING - RAČUNOVOĐA - LJUBLJANA - SLOVENIJA

Accounting and bookkeeping Buchhaltung und bilanzierung БУХГАЛТЕРСКИЕ Računovodstvo RAČUNOVODSTVENE USLUGE Сметководствени услуги SERVIZI DI CONTABILITÀ Accounting services

Trnovit je put do zvezda

Poslovni klub Replika ujedinjuje zainteresovane klijente Grupacije Replika i omogućava im pristup najaktuelnijim informacijama na tržištu iz oblasti računovodstva, poreza, nekretnina, kadrova i bespovratnih sredstava

Na osnovu pokazane zainteresovanosti i prethodnog dogovora, naši klijenti dobijaju najaktuelnije informacije na tržištu. Pružamo aktuelne informacije o porezima, to jest mogućnostima izbegavanja poreza i uštede, kao i poreskim olakšicama. Za naše klijente tražimo informacije o aktuelnim investicijama u nekretnine i mogućnostima za dobijanje bespovratnih sredstava na javnim tenderima. 

U Poslovnom klubu podstičemo  neformalno druženje svojih klijenata uz razmenu informacija i ideja. Klijente podstičemo da se međusobno upoznaju, povežu i sarađuju. Pozivamo klijente da učestvuju u većim investicionim projektima. 

Da li želite da postanete član Poslovnog kluba Replika? Pišite na klub@replika.si ili pozovite +386 (0)1 422 88 77.

 

 • UPRAVLJANJE INFORMACIJAMA

  Za klijente Poslovnoga kluba, Replika traži aktuelne poslovne informacije na tržištu u odnosu na njihove mogućnosti, potrebe, očekivanja i želje.


  Više o tome
 • POSLOVNO UMREŽAVANJE

  Replika pomaže klijentima da pronađu poslovne partnere za ostvarivanje svojih poslovnih ideja i realizaciju planiranih investicija.


  Više o tome
 • KONSIJERŽ USLUGE

  Replika nudi strancima sve na jednom mestu. Nudimo usluge rezervacije hotela, organizovanje prevoza, e-banking usluge, angažovanje prevodilaca, itd. 


  Više o tome
 • POSLOVNI KLUB REPLIKA NA OBALI

  Poslovnim partnerima, potencijalnim stranim investitorima i stalnim klijentima nudimo mogućnost odmora na moru ili kreativnog vikenda na slovenačkoj obali. 


  Više o tome

Gde postoji volja, tu je i način.

Slovenija je zelena, bezbedna, sređena i privlačna zemlja za investicije u nekretnine kako u privatne tako i u preduzetničke svrhe. Replika nudi strancima kompletan spektar pravnih usluga i usluga u oblasti nekretnina, povezanih sa investicijama u nekretnine u Sloveniji, kao i savetovanje i zastupanje na javnim licitacijama za kupovinu nekretnina. Posedujemo licencu za posredovanje u prometu nekretnina br. 0088100909 sa osiguranom odgovornošću.

Strancima i inostranim preduzećima koja imaju slobodna finansijska sredstva pružamo savete i pri direktnim investicijama u Sloveniji, pri internacionalizaciji njihovog poslovanja, pri kupovini dela ili kupovini celog preduzeća. Nudimo stručnu pomoć pri traženju odgovarajuće investicije i u preduzećima u stečaju.

Replika povezuje investicije sa mogućnošću dobijanja bespovratnih sredstva iz EU fondova ili domaćih nacionalnih fondova. Za Vas možemo potražiti pravi javni tender, pripremiti svu neophodnu dokumentaciju i obezbediti finansiranje Vašeg projekta.

Za više informacija posetite preduzeće Replika, gde pronalazimo prave investicije za Vas! Pišite na info@replika.si ili pozovite +386 (0)1 422 88 77.

 • USLUGE U OBLASTI NEKRETNINA

  Strancima nudimo informacije o stanju na tržištu nekretnina u Sloveniji i sve neophodne pravne usluge i usluge u oblasti nepokretnosti povezane sa investicijama u nekretnine. 


  Više o tome
 • INVESTICIJE U NEKRETNINE NA JAVNIM LICITACIJAMA

  Replika nudi investitorima informacije o nekretninama koje se prodaju na javnim licitacijama i potpunu podršku prilikom kupovine nekretnine. 


  Više o tome
 • DIREKTNE INVESTICIJE U SLOVENIJI

  Replika nudi stranim investitorima usluge ulaska na slovenačko tržište bilo osnivanjem ili kupovinom preduzeća u Sloveniji.


  Više o tome
 • PRISTUP BESPOVRATNIM SREDSTVIMA U SLOVENIJI I EU

  Bespovratna sredstva su namenjena preduzećima, koja traže dodatnu finansijsku podršku  pri realizaciji svojih razvojno istraživačkih projekata i širenju poslovanja na inostrana tržišta.


  Više o tome

Jedina konstanta je promena.

S obzirom na to da je za ulaz na strano tržište neophodno poznavanje lokalnog načina oporezivanja, Replika nudi inostranim preduzećima detaljan poreski konsalting o oporezivanju u Sloveniji. Specijalizovani smo za pružanje poreskih usluga, dobijanje poreskih brojeva za fizička lica ili preduzeća i registraciju za PDV, kao i za poresko zastupanje. Osim toga smo i preduzeće za poreski konsalting, koje Vam nudi sve odgovore vezane za oporezivanje u Sloveniji i obezbeđuje poresku optimizaciju Vašeg poslovanja. 
Nudimo Vam i:

 • usluge poreskog konsaltinga na samom početku poslovanja u Sloveniji u vezi sa izborom odgovarajućeg statusno pravnog oblika preduzetništva u skladu sa željama i potrebama klijenta i start-ap poslovanjem sa maksimalnim iskorišćavanjem poreskih olakšica na zakonit način,
 • individualni poreski konsalting za fizička i pravna lica u vezi sa oporezivanjem u Sloveniji (PDV, porez na dohodak, porez na dobit, plate, nekretnine, nasledstva,  itd.), 
 • usluge poreskog konsaltinga u vezi sa porezom na dobit i optimizacijom poreskog bilansa,
 • poresko planiranje pojedinačnih poslova ili celokupnog poslovanja preduzeća,
 • specijalizovani poreski konsalting prilikom prodaje i kupovine nekretnine, 
 • pomoć i savetovanje prilikom dobijanja poreskih olakšica
 • usluge priznavanja plaćenog poreza u inostranstvu, kao i priznavanje odbitka i pomoć pri međunarodnom poslovanju.

Za više informacija pišite na info@replika.si ili pozovite +386 (0)1 422 88 77.

 • REGISTRACIJA ZA PDV I POVRAĆAJ PDV-a U SLOVENIJI

  Za inostrana preduzeća u Sloveniji u poreskoj upravi vršimo registraciju obveznika za PDV. Nudimo poreski konsalting prilikom ostvarivanja prava na povraćaj PDV-a.


  Više o tome
 • PORESKI ZASTUPNIK U SLOVENIJI

  Kompanija za računovodstvo i poreski konsalting Replika nudi usluge poreskog zastupnika svim inostranim preduzećima.


  Više o tome
 • TRANSFERNE CENE

  Poreski savetnici zaposleni u Repliki Vam pomažu rešiti sva pitanja u vezi sa obračunavanjem transfernih cena i vođenjem neophodne dokumentacije. 


  Više o tome

 • POREZ NA DOBIT I OPTIMIZACIJA PORESKOG BILANSA

  Pravilno obračunavanje poreza na dobit i optimizacija poreskog bilansa preduzeća su neophodni za uspešno poslovanje preduzeća.

 • Više o tome

Trnovit je put do zvezda.

Inostranim preduzećima koja su registrovana u Sloveniji ili koja u Sloveniji direktno nude usluge, nudimo celokupni poslovni konsalting, koji uključuje osnivanje ili kupovinu preduzeća u Sloveniji - EU,  obezbeđivanje radnih dozvola i/ili dozvola za boravak u Sloveniji, zakonom propisano sređivanje dokumentacije, pripremu poslovnih i finansijskih planova, pripremu poslovne i finansijske projektne dokumentacije za ulaz na tržište, uvođenje novih proizvoda ili usluga, dobijanje neophodnih ili željenih sertifikata ili dobijanje bespovratnih sredstava. Osim toga vodimo investicione projekte, od kupovine ili iznajmljivanja nekretnine do investiranja u hartije od vrednosti ili stranih direktnih investicija

Našim klijentima nudimo sve na jednom mestu, to jest sve poslovne usluge podrške, koje su potrebne preduzeću prilikom poslovanja. Stručnjaci smo za računovodstvo, poreze, nekretnine, finansije i poslovne usluge. Pomažemo u davanju predloga, na koji način poboljšati poslovanje u preduzeću, sa ciljem smanjenja troškova i optimizacije prihoda.

Specijalizovani smo i za poslovni i finansijski konsalting u vezi sa startapom poslovne ideje: od ideje do registracije intelektualne svojine, kao i za marketing i prodaju ideje kako na domaćem tako i na stranim tržištima. Naše prednosti su iskustvo, poznavanje prednosti i mogućnosti za start-up i spin-off preduzeća, kao i za već priznata razvojno istraživačka preduzeća. 

Za više informacija posetite preduzeće Replika, mesto gde stvaramo rešenja za vas! Pišite na info@replika.si ili pozovite +386 (0)1 422 88 77.

 

 • OSNIVANJE I KUPOVINA PREDUZEĆA U SLOVENIJI

  Za strance i inostrana preduzeća u Sloveniji osnivamo novo preduzeće ili omogućujemo kupovinu već osnovanog preduzeća. Pripremamo svu dokumentaciju! 


  Više o tome
 • RADNA DOZVOLA I DOZVOLA ZA BORAVAK U SLOVENIJI

  Stranim osnivačima preduzeća i njihovim zaposlenima obezbeđujemo dokumente za dobijanje radne dozvole i dozvole za boravak u Sloveniji - EU. 


  Više o tome
 • FINANSIJSKI KONSALTING

  Strancima i njihovim preduzećima otvaramo bankarske račune, podešavamo elektronski platni promet i  finansiranje i nudimo celokupan finansijski konsalting.


  Više o tome
 • PRAVNI KONSALTING 

  Strancima nudimo pravni konsalting i pripremu pravne dokumentacije u svim zakonskim preprekama i izazovima sa kojima se susreću prilikom poslovanja u Sloveniji.


  Više o tome

 

Mojedelo.com
Career partner of Replika group

Replika je specijalizovano preduzeće za vođenje knjigovodstva i računovodstva za strance, kao i inostrana preduzećima. Nudimo Vam mogućnost virtualne kancelarije na našoj poslovnoj adresi. Sa Vama možemo poslovati na engleskom, ruskom, nemačkom, italijanskom, srpskom, hrvatskom i drugim  jezicima. U računovodstvenom servisu Replika smo svesni da je uredno vođenje računovodstva i knjigovodstva ključni zahtev svakog savremenog preduzeća. Sa našim uslugama smo sposobni da se uhvatimo u koštac i sa najzahtevnijim zadacima u računovodstvu, a uz to Vam nudimo i dodatnu podršku u vidu konsalting usluga (poreski konsalting, poslovni konsalting i investicioni konsalting).

 

Jedina konstanta je promena.

 

<< Nazad

video prezentacija

» Promo video teaser

Izvrsnost grupacije Replika
Grupaciju Replika odlikuju stručni kadrovi, znanje, odličan kvalitet rada i brzo reagovanje.

Računovodstvo

VIRTUALNA KANCELARIJA I E-SAVET

Virtualna kancelarija
Nudimo Vam registraciju preduzeća na našoj adresi u Ljubljani, Slovenija (EU) i elektronski konsalting.

E-savet

Horizon 2020 tools

Poslovni klub Replika

PRENOS POSLOVANJA U SLOVENIJU

 • KUPOVINA PREDUZEĆA

  Kupovina preduzeća u Sloveniji (već osnovanog i čistog preduzeća) Vam omogućava brz i jednostavan prodor na slovenačko tržište, kao i neposredan početak poslovanja.

 • OSNIVANJE PREDUZEĆA

  Osnivanje preduzeća u Sloveniji Vam omogućava da iskoristite sve ugodnosti koje pripradaju novoosnovanim preduzećima unutar EU. Postupak vode savetnici zaposleni u Repliki.

 • SEDIŠTE PREDUZEĆA

  Sedište preduzeća na određenom području može značiti i konkurentnu prednost. Sedište Vašeg preduzeća može biti i na adresi sedišta naše firme.

 • BANKARSKI RAČUN

  Izbor prave banke je važan za neometano poslovanje preduzeća. Nudimo Vam celokupni finansijski konsalting, uspostavljanje e-bankinga i komunikacije sa bankama.

 • PEČAT PREDUZEĆA

  Prednosti odličnih preduzeća kriju se u detaljima. Preduzećima nudimo sve na jednom mestu; nudimo i izradu pečata preduzeća.

 • PORESKI BROJ

  Zakonsko poresko poslovanje i poreska štednja su preduslov za uspeh preduzeća. Nudimo Vam celokupni poreski konsalting, uključujući dobijanje poreskog broja.

 • REGISTRACIJA ZA PDV

  Inostrano preduzeće mora priložiti poreskom organu neophodnu dokumentaciju, kako bi se registrovalo kao PDV obveznik. Na zahtev klijenta pripremamo sve neophodne dokumente.

 • VIRTUALNA KANCELARIJA

  Razvoj oruđa za komukaciju Vam omogućava da budete virtualno prisutni gde god da ste i da neometeno poslujete. Ostvarite to uz pomoć našeg e- računovodstva, e-konsaltinga i e-bankinga.

 • DOZVOLA ZA BORAVAK

  Za rad u Sloveniji morate osim radne dozvole imati i dozvolu za boravak. Svu dokumentaciju pripremamo individualno i u zavisnosti od potrebe pojedinca.

 • RADNA DOZVOLA

  Radna dozvola je ključni dokument za početak poslovanja u Sloveniji. Kasnije Vam obezbeđujemo i dozvolu za boravak.

 • KNJIGOVODSTVO I RAČUNOVODSTVO

  Uredno knjigovodstvo i računovodstvo predstavljaju ključnu osnovu preduzeća za uspešno poslovanje. Replika nudi sveobuhvatne računovodstvene usluge još od 2003. god.

 • PORESKI ZASTUPNIK

  Ukoliko je sedište Vašeg preduzeća u državi izvan EU, a poslujete u Sloveniji, potreban Vam je poreski savetnik. Replika je priznati poreski zastupnik za međunarodno priznata preduzeća.

 • POVRAĆAJ PDV-a

  Za strance bez stalnog boravka u Evropskoj Uniji (EU) postoji mogućnost povraćaja PDV-a. Replika svojim klijentima obezbeđuje povraćaj poreza.

 • TROSTRANI POSLOVI

  Za pravila obračunavanja PDV-a za međunarodne transakcije neophodno je dobro poznavanje poreskih zakona. Replika nudi poreski konsalting u trostranim poslovima.

 • INTRASTAT

  Izveštavanje za intrastat je samo jedna od obaveza preduzeća. Naši savetnici Vas mogu rasteretiti te obaveze.

 • TRANSFERNE CENE

  Transferne cene i pravilno obračunavanje poreza mogu značajno da utiču na rezultat poslovanja Vašeg preduzeća.

 • POREZ NA DOBIT

  Optimizacija poreskog bilansa može značajno da smanji porez na dobit preduzeća na zakonit način. Nudimo Vam optimizaciju u okviru poreskog konsaltinga Replike.

 • POSLOVNI PLANOVI

  Priprema poslovnog plana, koji će biti uspešno izveden zahteva znanje u oblastima upravljanja, finansija i zakonodavstva. U Repliki ćete naći sve stručnjake i neophodno znanje na jednom mestu.

 • POSLOVNE USLUGE

  Izvrstan menadžer ste, ali nemate vremena ni kadra da uradite sve sami. Outsourcing poslovnih usluga je u današnje vreme potreba i konkurentna prednost.

 • FINANSIRANJE PROJEKATA

  Pravilno finansiranje projekta je ključno za njegov uspeh. Naši stručnjaci nude celokupni finansijski konsalting prilikom dobijanja sredstava iz različitih izvora.

 • INVESTICIONI PROJEKTI

  Postoje odlični investicioni projekti kojima su potrebna finansijska sredstva. Zaposleni u Repliki znaju koje investicije imaju potencijala.

 • BESPOVRATNA SREDSTVA

  Bespovratna sredstva mogu biti značajan izvor dodatnog finansiranja Vašeg projekta. Replika poznaje mogućnosti i načine za dobijanje bespovratnih sredstava.

 • INVESTICIJE U NEKRETNINE

  Za kupovinu nekretnine ili kuće u Sloveniji neophodno je poznavanje tržišta nekretnina, kao i njihovog stanja. Replika nudi sve usluge vezane za nekretnine.

 • JAVNE LICITACIJE

  Kupovina nekretnina na javnim licitacijama može biti odlična investiciona prilika. Mi pratimo javne licitacije nekretnina u Sloveniji.

 • PRAVNI SAVET

  Osnivanje preduzeća, kupovina preduzeća, zapošljavanje, opšti uslovi, ugovori svih vrsta. Pravni savet našeg pravnog stučnjaka može rešiti Vaše probleme i izazove.

 • POSLOVNI KLUB REPLIKA

  Poslovno druženje i razmena aktuelnih poslovnih informacija našim klijentima nudi Poslovni klub Replika. Pozivamo Vas da nam se pridružite.

 • POSLOVNI PARTNER

  Izbor pravog poslovnog partnera je uvek važan za uspešnu realizaciju projekta. Replika Vam pomaže da nađete ili proverite odgovarajućeg partnera.

1/3

Investicioni projekti, investicije u nepremičnine, obrazovanje i javne licitacije nepremičnina

Replika Invest

znanje za investicije d.o.o.

Bespovratna sredstva EU, zastupanje preduzeća, optimizacija poslovanja i vođenje projekata

Replika PRO

idejni inženjering, d.o.o.

Naj računovodski servis 2012
Best accounting service in Slovenia
Certified accounting service
accounting in slovenia
Replika accounting
EFQM
European business award
EFQM
EFQM