T: +386 (0)1 422 88 77, G: +386 (0)41 710 954, F: +386 (0)1 256 49 25, E: info@replika.si, www.replika.si

RAČUNOVODSKE STORITVE - DAVČNI ZASTOPNIK - SVETOVALNO PODJETJE - RAČUNOVODJA - LJUBLJANA - SLOVENIJA

Accounting and bookkeeping Buchhaltung und bilanzierung БУХГАЛТЕРСКИЕ Računovodstvo RAČUNOVODSTVENE USLUGE SERVIZI DI CONTABILITГЂ Accounting services

Trnova je pot do zvezd

Poslovni klub Replika združuje zainteresirane stranke Skupine Replika in jim omogoča dostop do najaktualnejših informacij na trgu s področij: računovodstvo, davki, nepremičnine, kadri in nepovratna sredstva.

Naše stranke so na podlagi izraženega interesa in predhodno sklenjenega dogovora lahko deležne najaktualnejših informacij na trgu. Ponujamo aktualne informacije o davkih, to je možnostih davčnih izogibov in prihrankov ter davčnih olajšav. Za naše stranke iščemo informacije o aktualnih investicijah v nepremičnine in možnostih za pridobitev nepovratnih sredstev na javnih razpisih.

V Poslovnem klubu podpiramo neformalno druženje svojih strank z izmenjavo informacij in idej. Strankam nudimo spodbudno okolje za medsebojno spoznavanje, povezovanje in sodelovanje. Stranke povabimo k sodelovanju v večjih investicijskih projektih.

Želite postati član Poslovnega kluba Replika? Pišite na klub@replika.si ali pokličite +386 (0)1 422 88 77.

 • MANAGEMENT INFORMACIJ

  V Repliki za stranke Poslovnega kluba iščemo aktualne poslovne informacije na trgu glede na njihove možnosti, potrebe, pričakovanja in želje.


  Preberite več
 • POSLOVNO MREŽENJE

  V Repliki strankam pomagamo najti poslovne partnerje za uresničitev njihovih poslovnih idej in izpeljavo načrtovanih investicij.


  Preberite več
 • CONCIERGE

  Replika tujcem nudi vse na enem mestu. Nudimo storitve rezervacije hotelov, organizacije prevozov, ureditve e-banke, najema prevajalcev ipd.


  Preberite več
 • POSLOVNI KLUB REPLIKA NA OBALI

  Poslovnim partnerjem, potencialnim tujim investitorjem in stalnim strankam nudimo možnost morskega oddiha ali kreativnega konca tedna na slovenski obali.


  Preberite več

Kjer je volja, je tudi pot.

Slovenija je zelena, varna, urejena in privlačna dežela za investicije v nepremičnine bodisi v zasebne bodisi v podjetniške namene. V Repliki tujcem nudimo celovit nabor pravnih in  nepremičninskih storitev, povezanih z investicijami v nepremičnine v Sloveniji, kakor tudi svetovanje in zastopanje na javnih dražbah za nakup nepremičnin. Smo imetniki licence za posredovanje nepremičnin št. 0088100909 z zavarovano odgovornostjo.

Tujcem in tujim podjetjem, ki imajo prosta finančna sredstva svetujemo tudi pri neposrednih investicijah v Sloveniji, pri internacionalizaciji njihovega poslovanja, pri nakupih deležev v podjetjih ali nakupu celotnega podjetja. Nudimo strokovno pomoč pri iskanju ustrezne investicije tudi v podjetja v stečajih.

V Repliki investicije povezujemo z možnostjo pridobitve nepovratnih sredstev iz skladov EU ali domačih nacionalnih skladov. Za vas lahko poiščemo pravi javni razpis, pripravimo vso zahtevano dokumentacijo in zagotovimo financiranje vašega projekta.

Za več informacij obiščite podjetje Replika, kjer poiščemo pravo investicijo za vas! Pišite na info@replika.si ali pokličite +386 (0)1 422 88 77.

 • NEPREMIČNINSKE STORITVE

  Tujcem nudimo informacije o stanju nepremičninskega trga v Sloveniji in vse potrebne nepremičninske in pravne storitve povezane z investicijami v nepremičnine.


  Preberite več
 • INVESTICIJE V NEPREMIČNINE NA JAVNIH DRAŽBAH

  V Repliki investitorjem nudimo informacije o nepremičninah, ki se prodajajo na javnih dražbah, in celovito podporo pri nakupu nepremičnine.


  Preberite več
 • NEPOSREDNE INVESTICIJE V SLOVENIJI

  Replika tujim investitorjem nudi storitev prodora na slovenski trg bodisi z ustanovitvijo podjetja v Sloveniji bodisi z nakupom podjetja v Sloveniji.


  Preberite več
 • DOSTOP DO NEPOVRATNIH SREDSTEV V SLOVENIJI IN EU

  Nepovratna sredstva so namenjena podjetjem, ki iščejo dodatno finančno podporo pri realizaciji svojih razvojno raziskovalnih projektov in širjenju poslovanja na tuje trge.


  Preberite več

Edina stalnica je sprememba.

Ker je za vstop na tuj trg nujno poznavanje lokalne obdavčitve, Replika nudi tujim podjetjem celovito davčno svetovanje o obdavčitvi v Sloveniji. Specializirani smo za davčne storitve, pridobitve davčnih številk za fizične osebe ali podjetja in identifikacije za DDV ter davčno zastopstvo. Poleg tega smo tudi podjetje za davčno svetovanje, ki vam zagotovi vse odgovore o obdavčitvi v Sloveniji in uredi davčno optimizacijo vašega poslovanja.
Nudimo še:

 • storitve davčnega svetovanja ob začetku opravljanja dejavnosti v Sloveniji glede izbire ustrezne statusno pravne oblike podjetja v skladu z željo in potrebami stranke in zagona poslovanja z maksimiranjem davčnih prihrankov na zakonit način,
 • individualno davčno svetovanje za fizične in pravne osebe glede obdavčitve v Sloveniji (DDV, dohodnina, davek od dobička, plače, nepremičnine, dediščine,  idr.),
 • storitve davčnega svetovanja glede davka od dobička in optimizacije davčne bilance,
 • davčno načrtovanje posameznih poslov ali celotnega poslovanja podjetja,
 • specializirano davčno svetovanje pri prodaji in nabavi nepremičnin,
 • pomoč in svetovanje pri uveljavljanju davčnih olajšav
 • storitve uveljavljanja v tujini plačanega davka in v povezavi s tem priznavanje odbitka in pomoč pri mednarodnem poslovanju.

Za več informacij pišite na info@replika.si ali pokličite +386 (0)1 422 88 77.

 • IDENTIFIKACIJA ZA DDV IN VRAČILO DDV V SLOVENIJI

  Za tuja podjetja v Sloveniji pri davčnem organu uredimo identifikacijo za DDV. Nudimo davčno svetovanje pri uveljavljanju vračila DDV.


  Preberite več
 • DAVČNI ZASTOPNIK V SLOVENIJI

  V podjetju za računovodstvo in davčno svetovanje Replika za vsa tuja podjetja opravljamo storitve davčnega zastopnika.


  Preberite več
 • TRANSFERNE CENE

  Davčni svetovalci v Repliki pomagamo rešiti vsa vprašanja glede obračunavanja transfernih cen in vodenja zahtevane dokumentacije.


  Preberite več
 • DAVEK OD DOBIČKA IN OPTIMIZACIJA DAVČNE BILANCE

  Pravilno obračunavanje davka od dobička in optimizacija davčne bilance podjetja sta nujni za uspešno poslovanje podjetja.


  Preberite več

Trnova je pot do zvezd

Tujim podjetjem, ki so registrirana v Sloveniji ali v Sloveniji neposredno opravljajo storitve, nudimo celovito poslovno svetovanje, ki vključuje ustanovitev ali nakup podjetja v Sloveniji - EU, ureditev delovnih dovoljenjin/ali dovoljenj za prebivanje v Sloveniji, delovno pravno ureditev dokumentacije, pripravo poslovnih in finančnih načrtov, pripravo poslovne in finančne projektne dokumentacije za vstop na trg, uvedbo novih produktov ali storitev, pridobivanje zahtevanih ali želenih certifikatov ali pridobivanje nepovratnih sredstev. Poleg tega vodimo investicijske projekte, od nakupa ali najema nepremičnin do portfeljskih ali tujih neposrednih investicij.

Našim strankam nudimo vse na enem mestu, to je vse podporne poslovne storitve, ki jih podjetje potrebuje pri svojem poslovanju.Smo strokovnjaki za računovodstvo, davke, nepremičnine, finance in poslovne storitve. Pomagamo pri predlogih, kako izboljšati poslovanje v podjetju, s ciljem zniževanja odhodkov in optimizacije prihodkov
Specializirani smo tudi za poslovno in finančno svetovanje v zvezi z zagonom poslovne ideje: od ideje do registracije intelektualne lastnine, kakor tudi za trženje in prodajo ideje na domačem in tujih trgih. Naša prednost so izkušnje, poznavanje ugodnosti in priložnosti za start-up in spin-off podjetja  ter že uveljavljena razvojno raziskovalna podjetja.

Za več informacij obiščite podjetje Replika, kjer ustvarjamo rešitve za vas! Pišite na info@replika.si ali pokličite +386 (0)1 422 88 77.

 • USTANOVITEV IN NAKUP PODJETJA V SLOVENIJI

  Za tujce in tuja podjetja v Sloveniji ustanovimo novo podjetje ali omogočimo nakup že ustanovljenega podjetja. Uredimo vso dokumentacijo!


  Preberite več
 • DELOVNO DOVOLJENJE IN DOVOLJENJE ZA PREBIVANJE V SLOVENIJI

  Tujim ustanoviteljem podjetij in njihovim zaposlenim uredimo dokumente za pridobitev delovnega dovoljenja in dovoljenja za prebivanje v Sloveniji - EU.


  Preberite več
 • FINANČNO SVETOVANJE

  Tujcem in njihovim podjetjem odpremo bančne račune, uredimo elektronski plačilni promet in financiranje ter nudimo celovito finančno svetovanje.


  Preberite več
 • PRAVNO SVETOVANJE

  Tujcem nudimo pravno svetovanje in pripravo pravne dokumentacije pri vseh pravnih ovirah in izzivih, na katere naletijo pri poslovanju v Sloveniji.


  Preberite več

 

Mojedelo.com
Karierni partner skupine Replika

Replika je specializirano podjetje za vodenje knjigovodstva in računovodstva tudi tujcem in tujim podjetjem. Nudimo Vam možnost virtualne pisarne na našem poslovnem naslovu. Z Vami lahko poslujemo v angleškem, ruskem, nemškem, italijanskem, srbohrvaškem in drugih  jezikih. V računovodskem servisu Replika se zavedamo, da sta urejeno vodenje računovodstva in knjigovodstva ključni zahtevi sodobnih podjetij. Z našimi storitvami smo kos vsem, tudi najbolj zahtevnim nalogam v računovodstvu, ob tem pa vam nudimo tudi dodatne podporne svetovalne storitve davčno svetovanje, poslovno svetovanje in investicijsko svetovanje.

 

Edina stalnica je sprememba.

 

<< Nazaj

Accounting video

video predstavitev

Promo video teaser

Odličnost skupine Replika
Skupino Replika odlikujejo strokovni kadri, znanje, visoka kakovost dela in velika odzivnost.

Računovodstvo

VIRTUALNA PISARNA IN E-NASVET

Virtualna pisarna
Nudimo registracijo podjetja na našem poslovnem naslovu v Ljubljani, Slovenija (EU) in elektronsko svetovanje.

E-nasvet

Horizon 2020 tools

Poslovni klub Replika

Prenos poslovanja v Slovenijo

 • NAKUP PODJETJA

  Nakup podjetja v Sloveniji (to je že ustanovljenega in čistega podjetja) vam omogoča hiter in enostaven prodor na slovenski trg ter takojšnji začetek poslovanja.

 • USTANOVITEV PODJETJA

  Ustanovitev podjetja v Sloveniji vam omogoča, da izkoristite vse ugodnosti, ki pripadajo novoustanovljenim podjetjem znotraj EU. Postopek vodijo svetovalci Replike.

 • SEDEŽ PODJETJA

  Sedež podjetja v določeni regiji lahko pomeni tudi konkurenčno prednost. Sedež Vašega podjetja je lahko tudi na našem poslovnem naslovu.

 • BANČNI RAČUN

  Izbira prave banke je pomembna za nemoteno poslovanje podjetja. Nudimo celovito finančno svetovanje, vzpostavitev e-banke in vodenje komunikacije z bankami.

 • ŽIG PODJETJA

  V podrobnostih so skrite prednosti odličnih podjetij. Podjetjem nudimo vse na enem mestu; tudi izdelavo žiga podjetja.

 • DAVČNA ŠTEVILKA

  Zakonito davčno poslovanje in davčni prihranki so predpogoj za uspeh podjetja. Nudimo celovito davčno svetovanje, vključno z ureditvijo davčne številke.

 • IDENTIFIKACIJA ZA DDV

  Tuje podjetje mora davčnemu organu predložiti zahtevano dokumentacijo, da se lahko identificira kot DDV zavezanec. Na zahtevo stranke pripravimo vse potrebne listine.

 • VIRTUALNA PISARNA

  Razvoj komunikacijskih orodij omogoča, da ste virtualno prisotni kjerkoli in nemoteno poslujete. Uresničite to z našim e-računovodstvom, e-svetovanjem in e-banko.

 • DOVOLJENJE ZA PREBIVANJE

  Za opravljanje dela v Sloveniji si morate poleg delovnega dovoljenja urediti tudi dovoljenje za preprebivanje. Vso dokumentacijo urejamo individualno in glede na potrebe posameznika.

 • DELOVNO DOVOLJENJE

  Delovno dovoljenje je ključni dokument za začetek opravljanja dejavnosti v Sloveniji. V nadaljevanju vam uredimo še dovoljenje za preprebivanje.

 • KNJIGOVODSTVO IN RAČUNOVODSTVO

  Urejeno knjigovodstvo in računovodstvo sta ključna temelja podjetij za uspešno poslovanje. V Repliki nudimo celovite računovodske storitve že od leta 2003.

 • DAVČNI ZASTOPNIK

  Če imate sedež v državi izven EU in poslujete v Sloveniji, potrebujete davčnega zastopnika. Replika je priznan davčni zastopnik mednarodno uveljavljenim podjetjem.

 • POVRAČILO DDV

  Za tujce brez stalnega bivališča v Evropski Skupnosti (EU) obstaja možnost povračila DDV. V Repliki za svoje stranke uredimo vračilo davka.

 • TRISTRANSKI POSLI

  Pravila obračunavanja DDV za mednarodne transakcije zahtevajo dobro poznavanje davčne zakonodaje. V Repliki nudimo davčno svetovanje pri tristranskih poslih.

 • INTRASTAT

  Poročanje za intrastat je le ena od obveznosti podjetij. Naši svetovalci lahko zavezance te obveznosti razbremenijo.

 • TRANSFERNE CENE

  Transferne cene in pravilno obračunavanje davka lahko pomembno vpliva na poslovni izid vašega podjetja. V Repliki Vam lahko svetujemo pri določanju transfernih cen.

 • DAVEK OD DOBIČKA

  Optimizacija davčne bilance lahko pomembno zmanjša davek od dobička podjetja na zakonit način. Optimizacijo Vam nudimo v okviru davčnega svetovanja Replike.

 • POSLOVNI NAČRT

  Priprava poslovnega načrta, ki bo uspešno izveden, zahteva znanje poslovodstva, financ in prava. V Repliki imamo vse strokovnjake in potrebna znanja na enem mestu.

 • POSLOVNE STORITVE

  Ste izvrsten manager, pa nimate časa in kadra, da vse naredite sami. Outsourcing poslovnih storitev je danes nujnost in konkurenčna prednost.

 • FINANCIRANJE PROJEKTOV

  Ustrezno financiranje projekta je ključno za njegov uspeh. Naši strokovnjaki nudijo celovito finančno svetovanje pri pridobivanju različnih virov sredstev.

 • INVESTICIJSKI PROJEKTI

  Obstajajo odlični investicijski projekti, ki potrebujejo finančna sredstva. V Repliki vemo katere investicije imajo potencial.

 • NEPOVRATNA SREDSTVA

  Nepovratna sredstva so lahko pomemben vir dodatnega financiranja vašega projekta. V Repliki poznamo možnosti in načine pridobivanja nepovratnih sredstev.

 • INVESTICIJE V NEPREMIČNINE

  Nakup nepremičnine ali hiše v Sloveniji zahteva poznavanje trga nepremičnin ter njihovega stanja. V Repliki opravljamo vse nepremičninske storitve.

 • JAVNE DRAŽBE

  Nakup nepremičnin na javnih dražbah je lahko odlična investicijska priložnost. Pri nas spremljamo javne dražbe nepremičnin v Sloveniji.

 • PRAVNI NASVET

  Ustanovitev podjetja, nakup podjetja, zaposlovanje, splošni pogoji, pogodbe vseh vrst. Pravni nasvet našega pravnega strokovnjaka lahko reši vaše izzive.

 • POSLOVNI KLUB REPLIKA

  Poslovno druženje in izmenjavo aktualnih poslovnih informacij za naše stranke nudi Poslovni klub Replika. Vabimo Vas, da se nam pridružite.

 • POSLOVNI PARTNER

  Izbira pravega poslovnega partnerja je vedno pomembna za uspešno realizacijo projekta. V Repliki Vam lahko preverimo ali pomagamo najti ustreznega partnerja.

1/3

Investicijski projekti, naložbe v nepremičnine, izobraževanje in javne dražbe nepremičnin

Replika Invest

znanje za investicije d.o.o.

Nepovratna sredstva EU, zastopanje podjetij, optimizacija poslovanja in vodenje projektov

Replika PRO

idejni inženiring, projekti, raziskave in optimizacija, d.o.o.

Naj računovodski servis 2012
Best accounting service in Slovenia
Certified accounting service
Replika accounting
EFQM
European business award
EFQM
EFQM