Deprecated: Non-static method JApplicationSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/raceu/public_html/racunovodstvo/templates/atomic/index.php on line 49

Deprecated: Non-static method JApplicationCms::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/raceu/public_html/racunovodstvo/libraries/cms/application/site.php on line 272

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/raceu/public_html/racunovodstvo/templates/atomic/index.php on line 49

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/raceu/public_html/racunovodstvo/templates/atomic/index.php on line 73
RADNA DOZVOLA I DOZVOLA ZA BORAVAK U SLOVENIJI - Računovodstvo Replika

T: +386 (0)1 422 88 77, G: +386 (0)41 710 954, F: +386 (0)1 256 49 25, E: info@replika.si, www.replika.si

RAČUNOVODSTVENE USLUGE - POREZNI ZASTUPNIK - PODUZEĆE ZA SAVJETOVANJE - KNJIGOVOĐA - LJUBLJANA - SLOVENIJA

Accounting and bookkeeping Buchhaltung und bilanzierung БУХГАЛТЕРСКИЕ Računovodstvo RAČUNOVODSTVENE USLUGE Сметководствени услуги SERVIZI DI CONTABILITÀ Accounting services

Strancima nudimo pravno savjetovanje i pripremu pravne dokumentacije kod svih pravnih prepreka i izazova na koje naiđu kod poslovanja u Sloveniji.

Replikini pravni savjetnici su specijalizirani za pripremu svih vrsta ugovora, kadrovske dokumentacije, internih aktova poduzeća i druge pravne dokumentacije potrebne za nesputano poslovanje u Sloveniji. Za zastupanje Vaših interesa u pravnim postupcima neprestano sudjelujemo s najboljim pravnim stručnjacima iz pojedinačnih područja.

Uz to nudimo i širok izbor pravnih usluga vezanih za poslovanje, uređenje svih statusno-pravnih uvjeta u poduzeću, zaštitu intelektualne imovine, očuvanje osobnih podataka, poslovnih tajni i know how-a. Pravno savjetovanje povezujemo s poreznim savjetovanjem i time brinemo za zakonitost poslovanja poduzeća i pojedinaca.

Poduzećima nudimo brz, učinkovit i točan pravni savjet u svim situacijama. Za više informacija pišite na info@replika.si ili nazovite +386 (0)1 422 88 77.

 

Strancima i njihovim poduzećima otvaramo bankovne račune, uređujemo elektronski platni promet i financiranje te nudimo cjelovito financijsko savjetovanje. 

Strancima i stranim poduzećima u Sloveniji nudimo stručnu pomoć kod izbora prave banke i načina financiranja (pregovaramo o kreditima i kamatnim stopama, pripremamo financijsku dokumentaciju za dobivanje zajma i drugih izvora kapitala). Uz to nudimo i širok spektar usluga financijskog savjetovanja:

 • financijsko savjetovanje kod izbora primjerene vrste financiranja pokretanja ili nadgradnje poslovanja poduzeća (bankovni izvori, javni izvori, rizični kapital, leasing, factoring itd.)
 • financijski plan i financijska analiza poslovanja
 • poslovno i financijsko savjetovanje kod ulaska na strano tržište (internacionalizacija)
 • poslovno i financijsko savjetovanje u vezi s izvedbom svih vrsta investicija, ocjenjivanje investicijskih projekata te savjetovanje o investicijama i financijskim odlukama
 • priprema projektne i financijske dokumentacije u svrhu pridobivanja bespovratnih sredstava na javnim natječajima EU i traženju te povezivanju s partnerima za prijavu i uspješnu realizaciju međunarodnih projekata.

Za više informacija pišite na info@replika.si ili nazovite +386 (0)1 422 88 77.

Za strance i strana poduzeća u Sloveniji osnivamo novo poduzeće ili omogućavamo kupnju već osnovanog poduzeća. Uređujemo svu dokumentaciju!

U Replici se pobrinemo za sve,  od dobivanja poreznog broja i svih potrebnih dokumenata za osnivanje ili kupnju poduzeća, otvaranja bankovnog računa do identifikacije za PDV. Omogućavamo i registraciju poduzeća na našoj poslovnoj adresi (virtualni ured). Uređujemo radne dozvole i dozvole za boravak.

Vodeći kadar poduzeća Replika je sastavljen od ekipe priznatih poslovnih mentora, pa možemo ponuditi usluge na najzahtijevnijim područjima. Nudimo poslovno i financijsko savjetovanje kod osnivanja i pokretanja poduzeća, pomoć kod izbora pravog statusnog oblika, izbora prave banke, uspostavljanja platnog prometa i izvještavanja službenim institucijama. Nudimo i računovodstvene usluge i porezno savjetovanje na stranim jezicima. Isto tako savjetujemo kod statusnog preoblikovanja poduzeća i na radno pravnom području zaposlovanja.

U Replici stranim poslovnim ljudima i poduzećima nudimo cjelovit servis kod osnivanja ili kupnje poduzeća. Za više informacija pišite na info@replika.si ili nazovite +386 (0)1 422 88 77.

Stranim ustanoviteljima poduzeća i njihovim zaposlenicima uređujemo dokumente za dobivanje radne dozvole i dozvole za boravak u Sloveniji – EU.

Stranci iz trećih država koji su zastupnici gospodarskih društava ili samostalni poduzetnici za rad u Republici Sloveniji trebaju radnu dozvolu. Radi se o osobnoj radnoj dozvoli koja se izdaje neovisno o stanju i uvjetima na tržištu rada. Za ostale strance koje strani vlasnik poduzeća želi zaposliti u poduzeću u Sloveniji, mora dobiti dozvolu za rad koje ovisi o raspoložljivosti domaće radne snage. Uz to moraju svi stranci koji rade u Sloveniji dobiti i dozvolu za boravak.

Posebnosti i iznimke na području radnih dozvola i dozvola za boravak vrijede za visokokvalificiranu radnu snagu (mogućnost dobitka plave karte EU), obiteljske članove stranaca koji imaju prikladne dozvole i slične primjere.

U Skupini Replika nudimo cjelovit servis stranim poduzetnicima za dobivanje prikladnih dozvola u okviru zakonskih i stvarnih mogućnosti na tržištu rada. Za više informacija pišite na info@replika.si ili nazovite +386 (0)1 422 88 77. 

 

Mojedelo.com
Career partner of Replika group

 

<< Natrag

video prezentacija

» Promo video teaser

Odličnost skupine Replika
Skupinu Replika odlikuju stručni kadrovi, znanje, visoka kvaliteta rada i velik broj upita.

Računovodstvo

VIRTUALNI URED

VIRTUALNI URED
Nudimo registraciju poduzeća na našoj poslovnoj adresi u Ljubljani, Slovenija (EU) i elektronsko savjetovanje.

E-SAVJET

Horizon 2020 tools

POSLOVNI KLUB REPLIKA

PRIJENOS POSLOVANJA U SLOVENIJU

 • KUPNJA PODUZEĆA

  Kupnja poduzeća u Sloveniji (znači već osnovanog i čistog poduzeća) Vam omogućava brz i jednostavan prodor na slovensko tržište te neposredni početak poslovanja.

 • OSNIVANJE PODUZEĆA

  Osnivanje poduzeća u Sloveniji Vam omogućava da iskoristite sve ugodnosti koje pripadaju novonastalim poduzećima unutar EU. Postupak vode savjetnici Replike.

 • SJEDIŠTE PODUZEĆA

  Sjedište poduzeća u određenoj regiij može značiti i konkurentnu prednost. Sjedište Vašeg poduzeća može biti i na našoj poslovnoj adresi.

 • BANKOVNI RAČUN

  Izbor prave banke je važan za nesmetano poslovanje poduzeća. Nudimo cjelovito financijsko savjetovanje, uspostavljanje e-banke i vođenje komunikacije s bankom.

 • ŽIG PODUZEĆA

  U detaljima su skrivene prednosti odličnih poduzeća. Poduzećima nudimo sve na jednom mjestu; pa čak i izradu žiga.

 • POREZNI BROJ

  Zakonito porezno poslovanje i porezne štednje su preduvjet za uspjeh poduzeća. Nudimo cjelovito porezno savjetovanje uključujući uređenje poreznog broja.

 • IDENTIFIKACIJA ZA PDV

  Strano poduzeće mora poreznom tijelu predati potrebnu dokumentaciju kako bi se moglo identificirati kao PDV obveznik. Na zahtjev stranke mi pripremimo sve potrebne dokumente.

 • VIRTUALNI URED

  Razvoj komunikacijskog alata omogućava Vam da ste s bilo kojeg mjesta virtualno prisutni i nesmetano radite. Ostvarite to pomoću našeg e-računovodstva, e-savjetovanja i e-banke.

 • DOZVOLA ZA BORAVAK

  Za rad u Sloveniji morate, uz radnu dozvolu, urediti i dozvolu za boravak. Svu dokumentaciju uređujemo individualno i prema potrebama pojedinca.

 • RADNA DOZVOLA

  Radna dozvola je ključni dokument za početak rada u Sloveniji. Kasnije Vam možemo urediti i dozvolu za boravak.

 • KNJIGOVODSTVO I RAČUNOVODSTVO

  Uređeno knjigovodstvo i računovodstvo su ključni temelji poduzeća za uspješno poslovanje. U Replici nudimo cjelovite računovodstvene usluge još od 2003. godine.

 • POREZNI ZASTUPNIK

  Ako imate sjedište u državi izvan EU i poslujete sa Slovenijom, potreban Vam je porezni zastupnik. Replika je ugledni porezni zastupnik međunarodno priznatim poduzećima.

 • POVRAT PDV

  Za strance bez stalnog prebivališta u EU postoji mogućnost povrata PDV. U Replici svojim strankama uređujemo povrat poreza.

 • TROSTRANI POSLOVI

  Pravila obračunavanja PDV za međunarodne transakcije zahtijevaju dobro poznavanje porezne zakonodavnosti. U Replici nudimo porezno savjetovanje kod trostranih poslova.

 • INTRASTAT

  Izvještavanje za intrastat je jedno od obaveza poduzeća. Naši savjetnici mogu obveznike osloboditi te obaveze.

 • TRANSFERNE CIJENE

  Transferne cijene i pravilno obračunavanje poreza može vrlo utjecati na poslovni ishod Vašeg poduzeća. U Replici Vam možemo savjetovati u vezi određenih transfernih cijena.

 • POREZ OD DOBITI

  Optimizacija porezne bilance može dosta smanjiti porez od dobiti poduzeća na zakonit način. Optimizaciju Vam nudimo u okviru poreznog savjetovanja Replike.

 • POSLOVNI PLAN

  Priprema poslovnog plana koji će biti uspješno izveden, zahtijeva znanje poslovodstva, financija i prava. U Replici imamo sve stručnjake i potrebno znanje na jednom mjestu.

 • POSLOVNE USLUGE

  Odličan ste manager, ali nemate vremena i kadra da sve napravite sami. Outsourcing poslovnih usluga je danas vrlo važan te je konkurentska prednost.

 • FINANCIRANJE PROJEKATA

  Prikladno financiranje projekata je ključno za uspjeh. Naši stručnjaci nude cjelovito financijsko savjetovanje kod dobivanja različitih izvora sredstava.

 • INVESTICIJSKI PROJEKTI

  Postoje odlični investicijski projekti koji trebaju financijska sredstva. U Replici znamo koje investicije imaju potencijal.

 • BESPOVRATNA SREDSTVA

  Bespovratna sredstva mogu biti važan izvor dodatnog financiranja Vašeg projekta. U Replici znamo sve mogućnosti i načine kako dobiti bespovratna sredstva.

 • INVESTIRANJE U NEKRETNINE

  Kupnja nekretnine ili kuće u Sloveniji zahtijeva poznavanje tržišta nekretnina te njihovog stanja. U Replici obavljamo sve nekretninske usluge.

 • JAVNE DRAŽBE

  Kupnja nekretnine na javnoj dražbi može biti odlična investicijska prilika. Mi pratimo javne dražbe nekretnina u Sloveniji.

 • PRAVNI SAVJET

  Osnivanje poduzeća, kupnja poduzeća, zapošljavanje, opći uvjeti, ugovori svih vrsta. Pravni savjet našeg pravnog stručnjaka može spasiti Vaše izazove.

 • POSLOVNI KLUB REPLIKA

  Poslovni klub Replika našim strankama nudi poslovno druženje i razmjenu aktualnih poslovnih informacija.

 • POSLOVNI PARTNER

  Izbor pravog poslovnog partnera je uvijek važan za uspješnu realizaciju projekta. U Replici možemo provjeriti ili pomoći pronaći prikladnog partnera.

1/3

Investicijski projekti, investiranje u nekretnine, obrazovanje i javne dražbe nekretnina

Replika Invest

Znanje za investicije, d.o.o.

Bespovratna sredstva EU, zastupanje poduzeća, optimizacija poslovanja i vođenje projekata

Replika PRO

Inženjerstvo ideja, d.o.o.

Naj računovodski servis 2012
Best accounting service in Slovenia
Certified accounting service
accounting in slovenia
Replika accounting
EFQM
European business award
EFQM
EFQM