Deprecated: Non-static method JApplicationSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/raceu/public_html/racunovodstvo-EU/templates/atomic/index.php on line 49

Deprecated: Non-static method JApplicationCms::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/raceu/public_html/racunovodstvo-EU/libraries/cms/application/site.php on line 272

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/raceu/public_html/racunovodstvo-EU/templates/atomic/index.php on line 49

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/raceu/public_html/racunovodstvo-EU/templates/atomic/index.php on line 73
OSNIVANJE I KUPOVINA PREDUZEĆA U SLOVENIJI - Računovodstvo Replika

T: +386 (0)1 422 88 77, G: +386 (0)41 710 954, F: +386 (0)1 256 49 25, E: info@replika.si, www.replika.si

RAČUNOVODSTVENE USLUGE - PORESKI ZASTUPNIK - PREDUZETNIČKI KONSALTING - RAČUNOVOĐA - LJUBLJANA - SLOVENIJA

Accounting and bookkeeping Buchhaltung und bilanzierung БУХГАЛТЕРСКИЕ Računovodstvo RAČUNOVODSTVENE USLUGE Сметководствени услуги SERVIZI DI CONTABILITÀ Accounting services

Strancima nudimo pravni konsalting i pripremu pravne dokumentacije u svim zakonskim preprekama i izazovima sa kojima se susreću prilikom poslovanja u Sloveniji.

Pravni savetnici u Repliki su specijalizovani za pripremu svih vrsta ugovora, kadrovske dokumentacije, internih propisa preduzeća i druge pravne dokumentacije, potrebne za nesmetano poslovanje u Sloveniji. Za zastupanje Vaših interesa u pravnim postupcima stalno sarađujemo sa najprestižnijim pravnim stručnjacima iz pojedinih oblasti.

Osim toga, nudimo Vam širok spektar pravnih usluga vezanih za zapošljavanje, regulisanje svih statusno pravnih odnosa u preduzeću, zaštitu intelektualne svojine, čuvanja ličnih podataka, poslovnih tajni i know how-a. Pravni konsalting povezujemo sa poreskim konsaltingom, i time brinemo o zakonitosti poslovanja preduzeća i pojedinaca.  

Preduzećima nudimo brz, efikasan i pravilan pravni savet u svim situacijama. Za više informacija pišite na info@replika.si ili pozovite +386 (0)1 422 88 77.

 

Strancima i njihovim preduzećima otvaramo bankarske račune, podešavamo elektronski platni promet i  finansiranje i nudimo celokupan finansijski konsalting.

Strancima i inostranim preduzećima u Sloveniji nudimo stručnu pomoć pri izboru prave banke i načinu finansiranja ( pregovaranje o kreditima i kamatnim stopama, priprema finansijske dokumentacije za dobijanje pozajmice i drugih izvora kapitala). Osim toga, nudimo i širok spektar usluga finansijskog konsaltinga:

 • finansijski konsalting pri izboru odgovarajuće vrste finansiranja započinjanja ili nadgradnje poslovanja preduzeća (bankarski izvori, javni izvori, rizikovani kapital, leasing, factoring, itd.),
 • finansijsko planiranje i finansijska analiza poslovanja,
 • poslovni i finansijski konsalting pri ulasku na strano tržište (internacionalizacija),
 • poslovni i finansijski konsalting u vezi sa realizacijom svih vrsta investicija, ocenjivanjem investicionih projekata, kao i savetovanje o ulaganjima i finansijskim odlukama,
 • priprema projektne i finansijske dokumentacije radi dobijanja bespovratnih sredstava na javnim tenderima EU i traženje, kao i povezivanje sa partnerima za prijavu i uspešnu realizaciju međunarodnih projekata.

Za više informacija pišite na info@replika.si ili pozovite +386 (0)1 422 88 77.

Za strance i inostrana preduzeća u Sloveniji osnivamo novo preduzeće ili omogućujemo kupovinu već osnovanog preduzeća. Pripremamo svu dokumentaciju! 

Replika će se pobrinuti za sve, od dobijanja poreskog broja i svih neophodnih dokumenata za osnivanje ili kupovinu preduzeća, otvaranja bankarskog računa do registracije za PDV.
Omogućujemo Vam da registrujete preduzeće na adresi sedišta naše kompanije (virtualna kancelarija). Obezbeđujemo radne i boravišne dozvole.

Vodeći kadar preduzeća Replika čini ekipa priznatih poslovnih mentora i zato Vam možemo ponuditi usluge iz najzahtevnijih oblasti. Nudimo poslovni i finansijski konsalting pri osnivanju i pokretanju preduzeća, pomoć pri izboru pravog statusnog oblika, izboru odgovarajuće banke, uspostavljanju platnog prometa i slanju izveštaja zvaničnim institucijama. Pružamo i računovodstvene usluge i poreski konsalting na stranim jezicima. Možemo Vas posavetovati i pri promeni statusa preduzeća i o zakonima o radu u oblasti zapošljavanja.

Replika nudi inostranim biznismenima i preduzećima sveobuhvatan servis pri osnivanju ili kupovini preduzeća. Za više informacija pišite na info@replika.si ili pozovite +386 (0)1 422 88 77.

 

Stranim osnivačima preduzeća i njihovim zaposlenima obezbeđujemo dokumente za dobijanje radne dozvole i dozvole za boravak u Sloveniji - EU. 

Strancima iz država trećeg sveta koji su zastupnici kompanija ili samostalnim preduzetnicima je za rad u Republici Sloveniji neophodna radna dozvola. Radi se o ličnoj radnoj dozvoli, koja se izdaje nezavisno od stanja i uslova na tržištu rada. Ostali stranci, koje vlasnik stranac želi da zaposli u preduzeću u Sloveniji moraju dobiti radnu dozvolu koja zavisi od raspoloživosti domaće radne snage. Osim toga, svi stranci koji žele da rade u  Sloveniji moraju dobiti i dozvolu za boravak.

Specifičnosti i izuzeci u oblasti radnih dozvola i dozvola za boravak važe za visoko kvalifikovanu radnu snagu (mogućnost izdavanja plave karte EU), za članove porodice stranaca koji imaju odgovarajuće dozvole i u još nekim slučajevima. 

Grupacija Replika nudi stranim preduzetnicima celokupan servis usluga za dobijanje odgovarajućih dozvola u okviru pravnih i praktičnih mogućnosti na tržištu rada. Za više informacija pišite na info@replika.si ili pozovite +386 (0)1 422 88 77.

 

Mojedelo.com
Career partner of Replika group

 

<< Nazad

video prezentacija

» Promo video teaser

Izvrsnost grupacije Replika
Grupaciju Replika odlikuju stručni kadrovi, znanje, odličan kvalitet rada i brzo reagovanje.

Računovodstvo

VIRTUALNA KANCELARIJA I E-SAVET

Virtualna kancelarija
Nudimo Vam registraciju preduzeća na našoj adresi u Ljubljani, Slovenija (EU) i elektronski konsalting.

E-savet

Horizon 2020 tools

Poslovni klub Replika

PRENOS POSLOVANJA U SLOVENIJU

 • KUPOVINA PREDUZEĆA

  Kupovina preduzeća u Sloveniji (već osnovanog i čistog preduzeća) Vam omogućava brz i jednostavan prodor na slovenačko tržište, kao i neposredan početak poslovanja.

 • OSNIVANJE PREDUZEĆA

  Osnivanje preduzeća u Sloveniji Vam omogućava da iskoristite sve ugodnosti koje pripradaju novoosnovanim preduzećima unutar EU. Postupak vode savetnici zaposleni u Repliki.

 • SEDIŠTE PREDUZEĆA

  Sedište preduzeća na određenom području može značiti i konkurentnu prednost. Sedište Vašeg preduzeća može biti i na adresi sedišta naše firme.

 • BANKARSKI RAČUN

  Izbor prave banke je važan za neometano poslovanje preduzeća. Nudimo Vam celokupni finansijski konsalting, uspostavljanje e-bankinga i komunikacije sa bankama.

 • PEČAT PREDUZEĆA

  Prednosti odličnih preduzeća kriju se u detaljima. Preduzećima nudimo sve na jednom mestu; nudimo i izradu pečata preduzeća.

 • PORESKI BROJ

  Zakonsko poresko poslovanje i poreska štednja su preduslov za uspeh preduzeća. Nudimo Vam celokupni poreski konsalting, uključujući dobijanje poreskog broja.

 • REGISTRACIJA ZA PDV

  Inostrano preduzeće mora priložiti poreskom organu neophodnu dokumentaciju, kako bi se registrovalo kao PDV obveznik. Na zahtev klijenta pripremamo sve neophodne dokumente.

 • VIRTUALNA KANCELARIJA

  Razvoj oruđa za komukaciju Vam omogućava da budete virtualno prisutni gde god da ste i da neometeno poslujete. Ostvarite to uz pomoć našeg e- računovodstva, e-konsaltinga i e-bankinga.

 • DOZVOLA ZA BORAVAK

  Za rad u Sloveniji morate osim radne dozvole imati i dozvolu za boravak. Svu dokumentaciju pripremamo individualno i u zavisnosti od potrebe pojedinca.

 • RADNA DOZVOLA

  Radna dozvola je ključni dokument za početak poslovanja u Sloveniji. Kasnije Vam obezbeđujemo i dozvolu za boravak.

 • KNJIGOVODSTVO I RAČUNOVODSTVO

  Uredno knjigovodstvo i računovodstvo predstavljaju ključnu osnovu preduzeća za uspešno poslovanje. Replika nudi sveobuhvatne računovodstvene usluge još od 2003. god.

 • PORESKI ZASTUPNIK

  Ukoliko je sedište Vašeg preduzeća u državi izvan EU, a poslujete u Sloveniji, potreban Vam je poreski savetnik. Replika je priznati poreski zastupnik za međunarodno priznata preduzeća.

 • POVRAĆAJ PDV-a

  Za strance bez stalnog boravka u Evropskoj Uniji (EU) postoji mogućnost povraćaja PDV-a. Replika svojim klijentima obezbeđuje povraćaj poreza.

 • TROSTRANI POSLOVI

  Za pravila obračunavanja PDV-a za međunarodne transakcije neophodno je dobro poznavanje poreskih zakona. Replika nudi poreski konsalting u trostranim poslovima.

 • INTRASTAT

  Izveštavanje za intrastat je samo jedna od obaveza preduzeća. Naši savetnici Vas mogu rasteretiti te obaveze.

 • TRANSFERNE CENE

  Transferne cene i pravilno obračunavanje poreza mogu značajno da utiču na rezultat poslovanja Vašeg preduzeća.

 • POREZ NA DOBIT

  Optimizacija poreskog bilansa može značajno da smanji porez na dobit preduzeća na zakonit način. Nudimo Vam optimizaciju u okviru poreskog konsaltinga Replike.

 • POSLOVNI PLANOVI

  Priprema poslovnog plana, koji će biti uspešno izveden zahteva znanje u oblastima upravljanja, finansija i zakonodavstva. U Repliki ćete naći sve stručnjake i neophodno znanje na jednom mestu.

 • POSLOVNE USLUGE

  Izvrstan menadžer ste, ali nemate vremena ni kadra da uradite sve sami. Outsourcing poslovnih usluga je u današnje vreme potreba i konkurentna prednost.

 • FINANSIRANJE PROJEKATA

  Pravilno finansiranje projekta je ključno za njegov uspeh. Naši stručnjaci nude celokupni finansijski konsalting prilikom dobijanja sredstava iz različitih izvora.

 • INVESTICIONI PROJEKTI

  Postoje odlični investicioni projekti kojima su potrebna finansijska sredstva. Zaposleni u Repliki znaju koje investicije imaju potencijala.

 • BESPOVRATNA SREDSTVA

  Bespovratna sredstva mogu biti značajan izvor dodatnog finansiranja Vašeg projekta. Replika poznaje mogućnosti i načine za dobijanje bespovratnih sredstava.

 • INVESTICIJE U NEKRETNINE

  Za kupovinu nekretnine ili kuće u Sloveniji neophodno je poznavanje tržišta nekretnina, kao i njihovog stanja. Replika nudi sve usluge vezane za nekretnine.

 • JAVNE LICITACIJE

  Kupovina nekretnina na javnim licitacijama može biti odlična investiciona prilika. Mi pratimo javne licitacije nekretnina u Sloveniji.

 • PRAVNI SAVET

  Osnivanje preduzeća, kupovina preduzeća, zapošljavanje, opšti uslovi, ugovori svih vrsta. Pravni savet našeg pravnog stučnjaka može rešiti Vaše probleme i izazove.

 • POSLOVNI KLUB REPLIKA

  Poslovno druženje i razmena aktuelnih poslovnih informacija našim klijentima nudi Poslovni klub Replika. Pozivamo Vas da nam se pridružite.

 • POSLOVNI PARTNER

  Izbor pravog poslovnog partnera je uvek važan za uspešnu realizaciju projekta. Replika Vam pomaže da nađete ili proverite odgovarajućeg partnera.

1/3

Investicioni projekti, investicije u nepremičnine, obrazovanje i javne licitacije nepremičnina

Replika Invest

znanje za investicije d.o.o.

Bespovratna sredstva EU, zastupanje preduzeća, optimizacija poslovanja i vođenje projekata

Replika PRO

idejni inženjering, d.o.o.

Naj računovodski servis 2012
Best accounting service in Slovenia
Certified accounting service
accounting in slovenia
Replika accounting
EFQM
European business award
EFQM
EFQM