Deprecated: Non-static method JApplicationSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/raceu/public_html/racunovodstvo-EU/templates/atomic/index.php on line 49

Deprecated: Non-static method JApplicationCms::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/raceu/public_html/racunovodstvo-EU/libraries/cms/application/site.php on line 272

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/raceu/public_html/racunovodstvo-EU/templates/atomic/index.php on line 49

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/raceu/public_html/racunovodstvo-EU/templates/atomic/index.php on line 73
Računovodski servis, računovodske storitve, knjigovodstvo v Ljubljani - Računovodstvo Replika

T: +386 (0)1 422 88 77, G: +386 (0)41 710 954, F: +386 (0)1 256 49 25, E: info@replika.si, www.replika.si

RAČUNOVODSTVENE USLUGE - PORESKI ZASTUPNIK - PREDUZETNIČKI KONSALTING - RAČUNOVOĐA - LJUBLJANA - SLOVENIJA

Accounting and bookkeeping Buchhaltung und bilanzierung БУХГАЛТЕРСКИЕ Računovodstvo RAČUNOVODSTVENE USLUGE Сметководствени услуги SERVIZI DI CONTABILITÀ Accounting services

Pružamo računovodstvene usluge i vodimo knjigovodstvo za mali broj klijenata, kojima nudimo potpunu podršku u poslovanju. Veliki akcenat dajemo poreskom, kadrovskom i računovodstvenom konsaltingu, kao i investiranju u nekretnine. Sa Vama možemo razgovarati na engleskom, ruskom, italijanskom, nemačkom, srpskom, hrvatskom i drugim jezicima.

Mi smo dinamično društvo za računovodstvo, koje razume potrebe savremenih preduzeća i prati viziju njihovog poslovanja. Sa klijentima izgrađujemo poverenje i dugoročno partnerstvo. Tokom rada, pokušaćemo da Vam se što više prilagodimo, i da se na taj način osećamo kao deo Vašeg preduzeća. Svakom našem klijentu garantujemo brz odgovor, visok kvalitet pruženih usluga, lični pristup, moderan način poslovanja, kao i potpunu bezbednost i zaštitu podataka.

European business awards

EFQM

ISO

računovodstvo

Knjigovodstvo i računovodstvo, Slovenija

Računovodstvene usluge i knjigovodstvo vodimo i za inostrana preduzeća u Sloveniji. Inostranim preduzećima preporučujemo korišćenje usluga e računovodstva.

Računovodstvene usluge i e računovodstvo

Oporezivanje i poreski zastupnik

Inostranim preduzećima nudimo sve informacije o oporezivanju, kao i poreski konsalting. Možemo biti i Vaš poreski zastupnik.

Poreski konsalting i zastupanje

Preduzeće za konsalting, Slovenija

Nudimo Vam poslovni konsalting, vođenje poslovnih projekata, investiranje u nekretnine i rešavamo druga pitanja (npr. trostrani poslovi).

Poslovni konsalting u Sloveniji.

Kako započeti poslovanje u Sloveniji

Računovodstvo Replika može za Vas osnovati preduzeće ili Vam omogućiti da kupite već osnovano preduzeće u Sloveniji.

Osnivanje i kupovina preduzeća.

Sedište preduzeća u Ljubljani

Inostranim preduzećima nudimo mogućnost registracije sedišta firme na našoj poslovnoj adresi, gde naš računovođa pruža usluge računovodstva i poreskog konsaltinga.

Računovodstvo u Ljubljani.

Gde i kako investirati u Sloveniji

Nudimo Vam pristup najaktuelnijim informacijama i mogućnostima u oblasti kupovine nekretnina, kao i mogućnost kupovine preko javnih licitacija.

Investicije u nekretnine u Sloveniji - EU.
Replika - računovodstvo, Ljubljana, Slovenija

Registracija za PDV

Za potrebe registracije za PDV obezbeđujemo Vam poreski broj i vodimo postupak registracije za PDV.

Poreski broj i registracija za PDV.

Radna dozvola i dozvola za boravak

Vlasniku preduzeća i zaposlenima obezbeđujemo radnu dozvolu i dozvolu za boravak u Sloveniji. Po potrebi obezbeđujemo i vizu.

Radna dozvola i viza, Slovenija.

Transferne cene i trostrani poslovi

Nudimo računovodstveni i poreski konsalting u vezi sa obračunavanjem PDV-a u trostranim poslovima i obračunavanju transfernih cena.

Računovodstveni i poreski konsalting.

Pravno savetovanje i bespovratna sredstva

Nudimo Vam mogućnost dobijanja odličnog pravnog saveta i dobrog advokata. Kod nas možete dobiti informacije u vezi sa dobijanjem bespovratnih sredstava.

Pravni savet i advokat.

Poslovni klub Replika

Poslovni klub Replika udružuje klijente radi prikupljanja aktuelnih informacija na tržištu i vođenja investicionih projekata.

Poslovni klub za optimalne poslovne rezultate.

Replika PRO i Replika Invest

Replika PRO nudi usluge dobijanja bespovratnih sredstava i preduzetničku podršku stranim investitorima. Replika Invest nudi usluge povezane sa investicijama u nekretnine.

Mojedelo.com
Career partner of Replika group

video prezentacija

» Promo video teaser

Izvrsnost grupacije Replika
Grupaciju Replika odlikuju stručni kadrovi, znanje, odličan kvalitet rada i brzo reagovanje.

Računovodstvo

VIRTUALNA KANCELARIJA I E-SAVET

Virtualna kancelarija
Nudimo Vam registraciju preduzeća na našoj adresi u Ljubljani, Slovenija (EU) i elektronski konsalting.

E-savet

Horizon 2020 tools

Poslovni klub Replika

PRENOS POSLOVANJA U SLOVENIJU

 • KUPOVINA PREDUZEĆA

  Kupovina preduzeća u Sloveniji (već osnovanog i čistog preduzeća) Vam omogućava brz i jednostavan prodor na slovenačko tržište, kao i neposredan početak poslovanja.

 • OSNIVANJE PREDUZEĆA

  Osnivanje preduzeća u Sloveniji Vam omogućava da iskoristite sve ugodnosti koje pripradaju novoosnovanim preduzećima unutar EU. Postupak vode savetnici zaposleni u Repliki.

 • SEDIŠTE PREDUZEĆA

  Sedište preduzeća na određenom području može značiti i konkurentnu prednost. Sedište Vašeg preduzeća može biti i na adresi sedišta naše firme.

 • BANKARSKI RAČUN

  Izbor prave banke je važan za neometano poslovanje preduzeća. Nudimo Vam celokupni finansijski konsalting, uspostavljanje e-bankinga i komunikacije sa bankama.

 • PEČAT PREDUZEĆA

  Prednosti odličnih preduzeća kriju se u detaljima. Preduzećima nudimo sve na jednom mestu; nudimo i izradu pečata preduzeća.

 • PORESKI BROJ

  Zakonsko poresko poslovanje i poreska štednja su preduslov za uspeh preduzeća. Nudimo Vam celokupni poreski konsalting, uključujući dobijanje poreskog broja.

 • REGISTRACIJA ZA PDV

  Inostrano preduzeće mora priložiti poreskom organu neophodnu dokumentaciju, kako bi se registrovalo kao PDV obveznik. Na zahtev klijenta pripremamo sve neophodne dokumente.

 • VIRTUALNA KANCELARIJA

  Razvoj oruđa za komukaciju Vam omogućava da budete virtualno prisutni gde god da ste i da neometeno poslujete. Ostvarite to uz pomoć našeg e- računovodstva, e-konsaltinga i e-bankinga.

 • DOZVOLA ZA BORAVAK

  Za rad u Sloveniji morate osim radne dozvole imati i dozvolu za boravak. Svu dokumentaciju pripremamo individualno i u zavisnosti od potrebe pojedinca.

 • RADNA DOZVOLA

  Radna dozvola je ključni dokument za početak poslovanja u Sloveniji. Kasnije Vam obezbeđujemo i dozvolu za boravak.

 • KNJIGOVODSTVO I RAČUNOVODSTVO

  Uredno knjigovodstvo i računovodstvo predstavljaju ključnu osnovu preduzeća za uspešno poslovanje. Replika nudi sveobuhvatne računovodstvene usluge još od 2003. god.

 • PORESKI ZASTUPNIK

  Ukoliko je sedište Vašeg preduzeća u državi izvan EU, a poslujete u Sloveniji, potreban Vam je poreski savetnik. Replika je priznati poreski zastupnik za međunarodno priznata preduzeća.

 • POVRAĆAJ PDV-a

  Za strance bez stalnog boravka u Evropskoj Uniji (EU) postoji mogućnost povraćaja PDV-a. Replika svojim klijentima obezbeđuje povraćaj poreza.

 • TROSTRANI POSLOVI

  Za pravila obračunavanja PDV-a za međunarodne transakcije neophodno je dobro poznavanje poreskih zakona. Replika nudi poreski konsalting u trostranim poslovima.

 • INTRASTAT

  Izveštavanje za intrastat je samo jedna od obaveza preduzeća. Naši savetnici Vas mogu rasteretiti te obaveze.

 • TRANSFERNE CENE

  Transferne cene i pravilno obračunavanje poreza mogu značajno da utiču na rezultat poslovanja Vašeg preduzeća.

 • POREZ NA DOBIT

  Optimizacija poreskog bilansa može značajno da smanji porez na dobit preduzeća na zakonit način. Nudimo Vam optimizaciju u okviru poreskog konsaltinga Replike.

 • POSLOVNI PLANOVI

  Priprema poslovnog plana, koji će biti uspešno izveden zahteva znanje u oblastima upravljanja, finansija i zakonodavstva. U Repliki ćete naći sve stručnjake i neophodno znanje na jednom mestu.

 • POSLOVNE USLUGE

  Izvrstan menadžer ste, ali nemate vremena ni kadra da uradite sve sami. Outsourcing poslovnih usluga je u današnje vreme potreba i konkurentna prednost.

 • FINANSIRANJE PROJEKATA

  Pravilno finansiranje projekta je ključno za njegov uspeh. Naši stručnjaci nude celokupni finansijski konsalting prilikom dobijanja sredstava iz različitih izvora.

 • INVESTICIONI PROJEKTI

  Postoje odlični investicioni projekti kojima su potrebna finansijska sredstva. Zaposleni u Repliki znaju koje investicije imaju potencijala.

 • BESPOVRATNA SREDSTVA

  Bespovratna sredstva mogu biti značajan izvor dodatnog finansiranja Vašeg projekta. Replika poznaje mogućnosti i načine za dobijanje bespovratnih sredstava.

 • INVESTICIJE U NEKRETNINE

  Za kupovinu nekretnine ili kuće u Sloveniji neophodno je poznavanje tržišta nekretnina, kao i njihovog stanja. Replika nudi sve usluge vezane za nekretnine.

 • JAVNE LICITACIJE

  Kupovina nekretnina na javnim licitacijama može biti odlična investiciona prilika. Mi pratimo javne licitacije nekretnina u Sloveniji.

 • PRAVNI SAVET

  Osnivanje preduzeća, kupovina preduzeća, zapošljavanje, opšti uslovi, ugovori svih vrsta. Pravni savet našeg pravnog stučnjaka može rešiti Vaše probleme i izazove.

 • POSLOVNI KLUB REPLIKA

  Poslovno druženje i razmena aktuelnih poslovnih informacija našim klijentima nudi Poslovni klub Replika. Pozivamo Vas da nam se pridružite.

 • POSLOVNI PARTNER

  Izbor pravog poslovnog partnera je uvek važan za uspešnu realizaciju projekta. Replika Vam pomaže da nađete ili proverite odgovarajućeg partnera.

1/3

Investicioni projekti, investicije u nepremičnine, obrazovanje i javne licitacije nepremičnina

Replika Invest

znanje za investicije d.o.o.

Bespovratna sredstva EU, zastupanje preduzeća, optimizacija poslovanja i vođenje projekata

Replika PRO

idejni inženjering, d.o.o.

Naj računovodski servis 2012
Best accounting service in Slovenia
Certified accounting service
accounting in slovenia
Replika accounting
EFQM
European business award
EFQM
EFQM